Enkel hytte med fantastisk beliggenhet til salgs. Hytta ligger fritt og vestvendt i området Kvisle Skog, med utsikt mot Hardangervidda, Vegglifjell og Gaustatoppen.

Pris: kr 320.000. Takst: kr 400.000 (2013).

Hytta

Hytta ble bygget i 1968, og lite er endret siden den gang. Den har stue med vedovn og parafinbrenner, kjøkkenkrok med propanapparat og soverom med tre køyer. Bruksareal er 22 kvm.
Kjøkkenet er utstyrt med det nødvendigste kjøkkenutstyr (service, gryter og stekepanne), og i boden medfølger spader, øks, sag og trillebår.

Området

Kvisle Skog ligger ved inngangen til Trillemarka-Rollagsfjell naturreservat mellom dalførene Sigdal og Numedal. Landskapet rommer dype kløfter, myrlendt gammelskog og snaufjell med vidt utsyn.
Om sommeren er det fine muligheter for fisking, padling og bading ved flere nærliggende vann. Det er opparbeidet bade-og lekeplass ved Metjern.
Om vinteren er det tilgang til scooterpreparert løypenett 150 m nedenfor hytteveggen. Helårsparkering 400 m fra hytta.

Jakt og fiske

Har du spørsmål om jakt- og fiskerettigheter, så kontakt grunneierne.

Visning

Du finner hytta ved å følge kartreferansen nevnt under. Nøkkel utleveres etter nærmere avtale.

Selger

Vi har hatt hytte i Kvisle Skog i mange år, og kjøpte denne som «ekstrahytte» for familien i 2015. Tanken var å beholde dette enkle bygget som fremtidig anneks og sette opp ny hytte på tomta. Men det har blitt med tanken, og vi innser at det nok blir andre som realiserer slike planer.

Kart og info

Årlige kostnader

  • Obligatorisk medlemskap i Kvisle Skog Vel: kr 400
  • Festeavgift: kr 1.940
  • Kommunale avgifter: kr 1.720
  • Vegavgift er omstridt, ettersom grunneier deler brøytekostnaden likt mellom hytter med og uten stikkvei. Hytteeiere uten egen stikkvei protesterer på dette, og flere med oss avkorter avgiften tilsvarende. I 2017 betalte vi derfor kr 3.000. Se dette foruminnlegget.

Salg og oppgjør

Vi velger å selge hytta utenom megler, da papirene fra meglersalget i 2015 (takst, matrikkelbrev, festekontrakt) kan benyttes igjen. Det er vel likevel tryggest å ta oppgjør og tinglysing gjennom megler eller advokat når den tid kommer.
Kjøper betaler som vanlig tinglysningsgebyr og dokumentavgift.

Dokumenter